Seuraavaan osakilpailuun

 

2 rataa:

8sarjaa ajetaan kahdella eri radalla alueella 8: Hangossa Silversandin karting radalla ja Hausjärvellä Lavinto kartingissa.

 

1 moottori:

Kyseessä on sarja, missä käytetään vain yhtä moottoria. Moottori on Radnen valmistama Raket 120, mikä on Suomen suosituin aikuisharraste moottori.

 

2 luokkaa:

Sarjan idea on tarjota tasapuolisuutta ja pitää kilpailut mielenkiintoisina. 8sarjassa on kaksi erillistä luokkaa samalla painorajalla.
160kg -luokka on tarkoitettu vähän kokeneemmille kisaajille ja luokan lähdöt ovat pyörineet pienille radoille sopivana 15-20 auton lähtöinä.

+40v -luokka on tarkoitettu vähän varttuneemmille harrastajille, jotka voivat ottaa mittaa toisistaan täysin omissa lähdöissä ilman sen suurempia paineita. Tässä luokassa tarkoitus on pärjätä niin sanoituilla pakettikoneilla ilman ylimääräistä säätämistä ja nypläämistä minkään osalta. Tämän vuoksi luokassa on käytössä moottorin myyntipakko sääntö, mikäli kilpailun aikana samaisen luokan edustaja jättää moottorista tarjouksen. Tällä on ihan oikeasti tarkoitus saada nekin henkilöt ajamaan, jotka eivät yksinkertaisesti jaksa herkistellä moottoriaan viimeisen päälle. Luokkaan osallistutaan mentaliteetilla: Bensaa tankkiin ja radalle! Tämä luokka järjestetään toistaiseksi vain Lavinnossa kaudella 2020. Tarkoitus on vähän kartoittaa kiinnostuiden määrää.