Aikataulu 6.osakilpailu

Kauden viimeinen ja pistetilanteen kannalta aina jännittävin kisa on edessä.

Ennakkoon ilmoittautumiset
Otetaan vastaan 27.9.2020 klo 21.00 asti vastaan.

Pistetilanne
Sarjajohdossa on Ristolainen Racing 399 pisteellään (1 kisa jäänyt välistä)
Sarjakakkonen on Eemil Mäkinen 283 pisteellään (1 kisa jäänyt välistä)
Sarjakolmonen on Teemu Korhonen 269 pisteellään (1 kisa jäänyt välistä)
Sarjanelosena on Toni Tilaeus 267 pisteellään (1 kisa jäänyt välistä)
Sarjavitosena on Team 107 223,5 pisteellään (kaikki kisat ajettuna)
Sarjakutosena on Kim Ehrstedt 206,5 pisteellään (3 kisaa jäänyt välistä)

8sarjan säännöt kertovat, että kaudella 2020 yksi huonoin kisa lasketaan pois pisteistä ja osallistumatta jättäminen on automaattisesti huonoin tulos. Tähän mennessä ainoastaan Team 107 on osallistunut kaikkiin osakilpailuihin, joten tässä kohtaa kyseinen joukkueen huonoin tulos on 30 pisteen 4.osakilpailu.

Säännöt kertovat myös sen, että viimeisen kisan pisteitä ei kerrota ja ainoastaan viimeisestä erästä saa 1,5 kertaiset pisteet normaaliin nähden. Tämä tarkoittaa siis sitä, että maksimipotti, mitä osakilpailusta voi kerätä pisteissä on 118,5 pistettä. Ristolainen Racingin ja Eemil Mäkisen piste-ero on 116 pistettä. Toisin sanoen Ristolainen Racingille riittää aika ajon 3 sijoitus sarjavoittoon seuraavassa osakilpailussa, mikäli Eemil kerää kaikki mahdolliset jaossa olevat pisteet seuraavasta kisasta.

Sarjakakkosen ja kolmosen paikasta tullaan näkemään vääntö kolmen kuskin välillä: Eemil, Teemu ja Toni. Tähän taistoon on vielä hyvin pienet mahdollisuudet Team 107:lla ja Kim Ehrstedtillä, mikäli aiemmin mainitulla kolmikolla jää kisa välistä tai kisa sujuu muuten huonosti.

Viikonloppu radalla
– Perjantaina rata auki klo 10.00 – 20.00 välisenä aikana, ei vuokra-ajo tapahtumia
– Lauantaina rata auki klo 10.00 – 18.00 välisenä aikana, klo 10.00 – 12.00 välisenä aikana vuokraamon asiakasryhmän harjoitusajoa (sekaan saa mennä), klo 12.00 – 14.30 välisenä aikana asiakasryhmällä kilpailu ja tällöin sekaan ei saa mennä.
– Sunnuntaina kilpailupäivä etenee aikataulun mukaisesti. Harjoitteluun varattu 30min rata-aikaa, jolloin radalla käytävä testaamassa transponderi.
– Majoittumisesta varikolla ei peritä maksua, majoitussähkö 10€/vuorokausi per autokunta/teltta, maksu suoraan Hangon Urheiluautoilijoiden tilille ja paikalla osoitettava kuitti maksusta. Tilinumero löytyy www.hanua.fi sivustolta.
– Ratamaksut peritään normaaliin tapaan muilta päiviltä, kuin sunnuntailta.

Aikataulu
6.osakilpailun aikataulu ladattavassa muodossa 2020-10-04 6.osakilpailu Hanko

Dark kart tapahtumasta
8sarjan palkintojenjako tullaan suorittamaan Dark Kart tapahtuman yhteydessä Lavinnon karting radalla Lauantaina 10.10.2020. Tapahtuman aikataulusta ja järjestelyistä voi kysyä suoraan Kari Vihreälehdolta ( 0400314431 / info.speedmaker(ät)gmail.com )

Tällä hetkellä mukaan on ilmoittautunut todella hyvä määrä joukkueita ja tilaa on enään 4 joukkueelle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkojen täyttyessä täytetään varasijoja.