20.7.2020 3.osakilpailu HANKO

Seuraava osakilpailu ajetaan Hangossa SUNNUNTAINA 2.8.2020. Osakilpailu on järjestyksessään kolmas kuluvana kautena

Ennakkoilmoittautumiset rengas varauksineen jätettävä torstaihin 23.7.2020 KLO 12.00 mennessä. Ennakkoon ilmoittautuminen tehdään 8sarjan kotisivujen kautta http://www.8sarja.net/info/ilmoittaudu/  

Aikataulu tullaan julkistamaan viimeistään perjantaina 24.7.2020 tai heti kun tarkempi osallistujamäärä on tiedossa.
Tiedossa ei ole muita ajettavia luokkia, kuin 8sarja 160kg. Ajellaan rennolla aikataululla, kuten aina ennenkin.

 

 

Hangon kesäsesonki ja majoittautuminen 3osakilpailun kilpailun yhteydessä:

Mikäli 3.osakilpailuun haluaa tulla treenailemaan, niin majoittautua voi poikkeuksellisesti myös Silversandin karting radan varikko/parkki alueella. Tällä hetkellä Hangossa ei ole juurikaan majoituskapasiteettia tarjolla ja tilanne tulee jatkumaan todennäköisesti läpi koko kesän. Asuntoja ja muuta kuin varikkomajoitusta kannattaa kysellä Silversandin leirintäalueelta tai Facebookista Hankofrendit ryhmästä, jos siis varikolla majoittautuminen ei kiinnosta.

Varikolla majoittautuessa on otettava huomioon, että avotulen teko on kielletty eli kaikenlaiset kertakäyttöiset ja muut grillit ovat kiellettyjä. Radan “terassilta” löytyy kaasugrilli ja mikro, mitä saa käyttää. Myös “terassilta” löytyvää jääkaappia saa käyttää eväiden säilytykseen.

Varikolta majoittautujilta peritään sähkömaksu, mikäli radan sähköä käytetään. Sähkömaksu on 10€/päivä. Ratamaksu muille kuin kilpailupäiville 10€ Hangon UA:set / 15€ muut   tai kausikortti. Radan saunaa ja suihkuja saa myös käyttää.

Hangon radalla on tällä hetkellä erittäin aktiivinen vuokra-autoilu sesonki päällä, mikä rajoittaa tietyn osin harjoittelua ennen sunnuntaita. Periaatteemme on, että vuokra-autoilijat ja omilla autoilla harrastavat eivät aja samaan aikaan. Ajoaikaa järjestetään omilla autoilla harrastaville vuokra-autoilijoiden väliin noin 10 minuuttia kerrallaan, mikäli ajanvarauksia vuokra-ajoihin on paljon peräkkäin. Varattujen vuokra-ajojen tilanteen pystyy tarkistamaan www.hankorental.fi/kalenteri -linkin alta. Radan “terassilta” löytyy myös näyttöpääte, mikä näyttää muutaman päivän varaukset eteenpäin.