2.5.2019 1.osakilpailun aikataulu

Kauden 2019 ensimmäiseen osakilpailuun on tätä kirjoittaessa aikaa 2 päivää. Ennakkoon ilmoittautumisia on tullut hyvin ja tällä hetkellä ensimmäiseen kisaan on ilmoittautunut 15 tiimia/kisaajaa. Odotettavissa on siis näin ollen oikein mukava ensimmäinen osakilpailu! 🙂

Ennakkoon ilmoittautumisia 1.osakilpailuun otetaan poikkeuksellisesti vastaan vielä tämä päivä (2.5.2019) kello 23:59 asti. Tämän ajankohdan jälkeen ilmoittautuneet otetaan jälki-ilmoittautumisen hinnalla.

 

Aikataulussa noudatetaan hyvin pitkälti viime vuotista kaavaa ja otimme huomioon sen, että aikaa lähtöjen välillekkin on jätetty viime vuotista enemmän. Hyvä muistisääntö on, että jokainen lähtö on 45 minuutin välein ja ryhmitysalueella tulee olla 5 minuuttia ennen lähtöä. Mahdollisista muutosehdotuksista kisaajien puolelta otetaan vastaan kisan jälkeisessä palkintojenjaossa (kolme parasta palkitaan).

Lataa tästä aikataulu 2019-05-02_124237_Aikataulu_8sarja 1.osakilpailu 4.5.2019 LAVINTO