4.osakilpailun siirtyminen

Lavinnosta tuli sellaista tiedotetta, että Cadet-karnevaali viikonloppua joudutaan siirtämään 6.7. – 8.7.2018 viikonlopusta –> 13.7. – 15.7.2018 viikonloppuun. Tämä johtuu siitä, että Töysässä ajellaan SJM viikonloppua ja Cadet -kuskit suuntaavaat siis sinne. Lavintoon ei ole näin ollen järkevää järjestää Cadet-karnevaalia päällekkäin.

Tilannetta mutkistaa se, että Lavinnon karting radan ympäristölupa ei anna myöden järjestää kahta kilpailua heinäkuussa. Ympäristölupa määrittelee heinäkuulle rajoitteen vain yhdelle kilpailulle. Näin ollen 8sarjan 4.osakilpailu joudutaan siirtämään tämän pakottavan syyn vuoksi. Suuret pahoittelut järjestäjän puolesta tästä, jos tämä mutkistuttaa omia suunnitelmia.

8sarjan 4.osakilpailu tullaan siis ajamaan Lavinnossa lauantaina 14.7.2018. Mukaan kannattaa pakata retkeilyvarustetta, sillä sunnuntaina 15.7.2018 ajellaan Cadet-karnevaalin yhteydessä Raket 120 kestävyysajoa. Aikataulu tullaan julkaisemaan viimeistään viikon 28 aikana. Lavinnon talkkari Kari antaa varmasti lisätietoa kyseisestä viikonlopusta (yhteystiedot www.speedmaker.fi).

SUURET pahoittelut tästä kilpailukalenterin muutoksesta. Muutos päivitetty näiden sivujen kilpailukalenteriin. Ja sarjan sääntöihin korostetulla keltaisella värillä.