2.osakilpailun aikataulu

8sarjan järjestyksessään toinen osakilpailu lähenee kovaa vauhtia. Osakilpailu ajetaan Lavinnon karting radalla Hausjärven kunnassa, mikä on toisen järjestevän osapuolen Speedmaker Oy:n tukikohta. Alla tärkeää tietoa kilpailusta:

 

AIKATAULU

MENESTYSPAINOT
Pro -luokassa on käytössä menestyspainot tasataksemme edes vähän kärjen ja muun joukon välisiä eroja. Harrastaja ja Junior -luokassa menestyspainoja ei ole. Menestyspainot ovat seuraavat seuraavassa osakilpailussa sarjataulukon mukaisesti:

Kim Ehrstedt 160kg + 12kg = 172kg (auton ja kuljettajan vähimmäispaino 0,5kg marginaalilla)
Harri Kananen 160kg + 8kg =168kg (auton ja kuljettajan vähimmäispaino 0,5kg marginaalilla)
Jan Andersson 160kg + 4kg =164kg (auton ja kuljettajan vähimmäispaino 0,5kg marginaalilla)

Menestyspainot määrätään aina sarjataulukon mukaisesti. Sarjataulukko päivitetään aina kilpailupäivän päätteeksi ja tällöin menestyspainot muuttuvat järjestyksessä seuraavaan osakilpailuun. Jos esimerkiksi sarjaa johtava Kim Ehrstedt jättäisi seuraavan kilpailun väliin, niin painot eivät siirry seuraavalle kisaajalle Harri Kanaselle.

 

OSOITE LAVINTOON
Lavinto karting, Puujaantie 775, 12100 Hausjärvi
Linkki Google mapsiin

 

VARAOSAT
Lavinnon karting radalta löytyy hyvin varustettu Speedmakerin varaosamyymälä. Ei huolta ketjuista, rattaista, raidetangoista ja ynnä muista tarpeista.