Ennakkoilmoittaumiset

Sarjan sääntöjä on kirjoiteltu puhtaaksi ja niistä on julkaistu ensimmäinen versio. Pienet tekniset muutokset ovat sääntöjen osalta vielä mahdollisia, mutta pääpiirteittän säännöt alkavat olla kasassa. Ensimmäisen osakilpailun ohjaajakokouksen aikana kisaajat voivat ehdottaa mahdollisia sääntömuutoksia, mistä voidaan keskustella paikan päällä. Suuria muutoksia emme lupaa, mutta pieniä seikkoja otamme huomioon.

Kilpailukalenteri onkin ollut sivuilla jo hetken aikaa esillä, joten uskoaksemme monilla on jo kilpailupäivät tiedossa. Suomen tällä hetkellä kuumin aikuisharrastesarja XON Cup on julkaissut myös oman kilpailukalenterinsa kaudelle 2017. 8sarjan ja XON Cupin osakilpailut eivät osu samoille viikonlopuille, mikä on varmaan todella positiivinen uutinen niille kisaajille, jotka mielivät ajaa myös XON Cupissa. Suunnitellimme jo alunperin kilpailukalenterin osakilpailut sunnuntaille ja XON Cup on ollut suunnittelluvaiheessa mielessä. Haluamme, että ne henkilöt joilla on mahdollisuus kisata paljon, niin he myös kisaisivat!

 

Tämän postauksen yhteydessä ennakkoilmoittautumiset avautuvat 8sarjaan. Linkki ilmoittautumiseen.

Ennakkoilmoittautumisen voi tehdä kahdella tapaa:

 1. ilmoittautua ennakkoon ja merkitä kohtaan “Osallistun ja [Maksan ennakkoilmoittautumismaksun].
  • Saatuamme ennakkoilmoittautumisen sähköpostiimme, lähetämme sinulle laskun sähköpostiin. Maksamalla sen kuittaat ennakkoilmoittautumisesi
  • Ennakkoilmoittaumis maksuja otamme vastaan ensimmäisen osakilpailun ilmoittautumisiin asti, tämän jälkeen peritään täysi hinta
 2. Voit antaa myös järjestäjää helpottavan tiedon ja ilmoittautua ennakkoon, mutta jättää maksun tulevaisuuteen. Muista, että tällöin sinulta peritään täysi maksu osakilpailukohtaisesti.
  • Hyödytät informaation antamisessa meitä
  • Ja saat varattua itsellesi kilpailunumeron
   • Kilpailunumerot varataan ilmoittautumisjärjestyksessä
  • Saamme päivitettyä tietosi kuljettajatietokantaan ja tämä helpottaa ilmoittautumistasi, jolloin sinun tarvitsee täyttää vähemmän papereita.

Ennakkoon ilmoittautumisen edut verrattaen maksuihin per osakilpailu:

Pro&Harrastaja -luokat (160kg):
osakilpailun hinta 50€/osakilpailu
koko sarja ennakkoon maksettuna 250€

Junior -luokka (140kg):
osakilpailun hinta 40€/osakilpailu
koko sarja ennakkoon maksettuna 200€

Ensimmäinen 8sarjan osakilpailu ajetaan Hangossa sunnuntaina 28.5.2017. Aikataulu julkaistaan viimeistään saman viikon maanantaina www.8sarja.net -sivuilla.